Владо Карамазов си намери булка във Филипините

Българският актьор Владимир Карамазов се сгоди. Това съобщи самият той, като публикува и снимка на избраницата си в социалните мрежи.

„И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не намерих булка в България, намерих я на другия край на света. Господ е събирач. Сега остана дилемата дали тя да дойде в БГ или аз да остана в туй село в океана. Мога да работя там като рибар, занаятчия или нещо в джунглата.“, обобщава звездата от „Дървото на живота“ и „Дяволското гърло“.

Към момента той е във Филипините, където най-вероятно снима новия сезон на риалити предаването „Сървайвър“. Въпреки че не е потвърдил сам завръщането си начело на шоуто, Карамазов вече върна визията си с традиционната за позицията огърлица.

На тръгване от България пък актьорът си даде обещание, че ще прекара всяка свободна минута извън снимките на шоуто зад обектива на фотоапарата си. Засега той явно успява да спази уговорката със самия себе си. Именно около разходките му с апарата най-вероятно и той се е запознал с т.нар. си булка.

„Прекрасни сте“, „Щом сте влюбени, навсякъде ще сте щастливи!“ и „Одобрявам я, да знаете и двамата! Амин!“ гласят само част от реакциите на феновете на Карамазов в социалните мрежи. Въпреки че те побързаха да му пожелаят семейно щастие обаче новината с евентуалната сватба изглежда по-скоро като шега от страна на актьора.

Previous post Люси Иларионов изненада със супер скъп подарък Ани Хоанг
Next post Гери-Никол стана на 23 с мръсни танци в басейна