Влюбена ли е отново вдовицата на Стефан Шарлопов?

Бояна Шарлопова едва ли някога ще загърби огромната любов, която имаше за покойния си съпруг – бизнесменът Стефан Шарлопов, който си отиде внезапно преди вече пет години. От тогава шармантната блондинка не е поглеждала друг мъж.

Все по-често обаче се говори, че в живота ѝ, все пак, отново има наченки на любов, вероятно заради апетитния кадър, който Бояна показа наскоро. На него тя е в компанията на майка си и двете очевидно са се запътили към плажа, където да се порадват на яркото слънце и да прекарат весело рождения ден на Силвия. Кой още е бил с тях, не става ясно, но мнозина предполагат, че в живота ѝ има нов любим.

Бизнесдамата, която след смъртта на съпруга си наследи хотелиерската му империя, често приковава погледите с перфектната си фигура и секси излъчване. Шарлопова ще навърши 47 години след няколко месеца, но въпреки това изглежда на не повече от 34-35 лета. Приближените ѝ шушукат, че тя има атлетичен любовник, който е неин шофьор и бодигард, но двамата още не афишират връзката си, пише „Уикенд“.

Според изданието изкусителната блондинка често води любимия си на скъпи почивки, на които плаща всичко и именно заради това от известно време е в тежък конфликт с дъщерята от първия брак на Стефан Шарлапов. Неотдавна и двете дами официално разделиха бизнес империята.

Previous post Плашещо слаба: Мария притесни феновете си
Next post Мъжът на Преслава я ревнува от Коцето