Внимавайте! Тези 4 зодии не понасят критиката

Има хора, които просто не могат да понасят критика, затова, ако имате близки сред тези 4 зодии, стъпвайте на пръсти и не си позволявайте да ги критикувате:

Лъв

Лъвовете смятат, че са най-добрите във всичко. Те чувстват, че никога не могат да допуснат грешка или да направят нещо нередно и заради това те не знаят как да се справят или да реагират на критиката, когато я получат. Лъвовете се опитват да изглеждат хладнокръвни, когато някой ги критикува, но истината е, че приемат забележките твърде лично като смятат, че другият човек просто не ги харесва или им завижда и затова им намира кусури, пише tialoto.bg. Лъвът рядко може да извлече нещо полезно от критиката, защото просто не се вслушва в нея.

Дева

Девите вярват, че са перфектни. Те смятат, че имат много по-добри умения, знания и способности от повечето хора в своя социален кръг. Тоест, смятат се за много по-качествени, комплексни, интелигентни и мултифункционални личности от всички останали. Затова, когато някой критикува работата им, Девите се чувстват не само много наранени, но стават и много отбранителни. Те отвръщат на удара с удар, като не пропускат да уведомят другия човек, че мнението му е погрешно, а способностите му са далеч от съвършенството.

Стрелец

Стрелците може да са много забавни, но в същото време са и доста дребнави. Те никога не могат да приемат критиката конструктивно. Стрелците имат навика да поставят под съмнение мнението на всеки човек, който им посочва грешките. Те изглеждат много самоуверени, но вътрешно си имат своите несигурности и затова се засягат много, когато някой ги сочи с пръст. Хората от този знак приемат критиката като вид обида, която цели не да ги подобри в даден аспект от живота им, а по-скоро да ги накара да се почувстват зле за себе си.

Риби

Рибите не са особено самоуверени по природа и затова понасят всяка критика много трудно и болезнено. Те може би са най-докачливата зодия и виждат задни мисли и в най-тънката забележка по техен адрес. И най-лекият упрек към Рибите трябва да бъде поднесен много тактично и внимателно, защото те лесно се потискат от негативните думи. Терминът „градивна критика“ при Рибите е почти неприложим. Те рядко вникват в грешките си и/или си взимат поуки от тях, особено ако някой друг им ги е посочил. Самите те трябва да осъзнаят своите недостатъци, за да имат вътрешна мотивация да ги изкоренят.

Previous post Какво да изхвърлите незабавно от кухнята, за да сте здрави
Next post Алекс Петканова отслабва с кето диета