Внимание! Не подарявайте това за Св. Валентин

За да не помрачите днешния празник на влюбените, се вслушайте в съветите на експертите кои са най-неподходящите подаръци за Свети Валентин:

Парфюми на знаменитости

Парфюмите на знаменитости често се предлагат на разпродажба в специализираните магазини, но според експертите е по-добре желаещите да направят подарък да не се изкушават да ги купуват. Причината е, че на тези аромати обикновено им липсват наситеността и очарованието на класическите марки.

Домакински уреди

Освен ако не знаете, че половинката ви “гори” от желания да получи лъскав нов тостер или чайник, е по-добре преди празника на влюбените да стоите далече от домакинските уреди. Мнението на експертите е, че подаръците за Свети Валентин трябва да са обмислени и подбрани с чувство, а не практични.

“Не купувайте домакински уреди, особено ако вие ще ги използвате повече от половинката си, за която уж са предназначени”, предупреждават от Веритас Гифтс.

Евтин шоколад

Шоколадът е класически подарък за Свети Валентин, но изборът на евтин вариант е лоша идея, особено ако е закупен от близкия супермаркет.

Новаторски бижута

Бижуто е отличен подарък за Деня на влюбените, но ако избиращият го не знае на какъв стил да заложи, лесно може да допусне грешка. Експертите препоръчват да се залага на класически бижута.

“Около Свети Валентин магазините изобилстват от тематични подаръци. Опитайте се обаче да не попаднете в капана на закупуването на пръстен с огромно сърчице или колие с надпис, прокламиращо любовта ви. Вероятността подобно бижу да изчезне незабавно след празника е голяма”, гласи експертното мнение.

Цветя в последната минута

Цветята също са “добре дошъл” подарък за Деня на влюбените. Експертите напомнят, че те трябва да са свежи и старателно подбрани. Грабнатите в последния момент от някой супермаркет букети не са удачен избор, тъй като обикновено не са толкова свежи и увяхват бързо.

Важно е също така цветята да съобразени с вкуса на половинката.

Евтини дреболии

Всевъзможните дреболии, предлагани за Свети Валентин, може и да са забавни, но със сигурност след празника ще бъдат захвърлени на дъното на някое чекмедже. Съветът на експертите отново е да се залага на добре обмислени подаръци, вместо на мечета, тематични чаши и друго подобни дреболии.

Членска карта за фитнес

Закупуването на членска карта за фитнес може и да изглежда добра идея, но обикновено е твърде рискова.

“Денят на влюбените е за да накарате партньорите си да се чувстват обичани и желани.

Картата за фитнес обаче често се възприема като обиден подарък, особено ако половинката се оплаква от теглото или диетата си.

Вместо да им намеквате, че имат нужда да се поизпотят във фитнеса, е по-добре да приготвите здравословна празнична вечеря, на която да се насладите заедно”, съветват експертите.

Previous post На косъм от трагедия: Трамвай едва не помел дъщерята на Гала
Next post Страшна мъка разтърсва Лео Бианки, загуби скъп човек