Внучката на кралица Елизабет II работи като касиерка в градински център

18-годишната лейди Луиз Уиндзор, дъщеря на принц Едуард, си намери работа за лятото: помощник касиерка в градински център, съобщи The Sun, предаде БГНЕС.

Заплатата на лейди Луиз е 6,83 паунда на час ($8,14 долара). Задълженията на момичето са да помага на касата, да общува с клиентите, да реже и засажда растения.

„Никога не съм мислил, че някога ще видя внучката на кралицата да работи в градински център”. „Тя е много смирено и мило момиче, учтиво и внимателно към клиентите. Тя изглежда обича тази работа”. „Персоналът я обича. Не всеки ден купувате бегонии от член на кралското семейство”, цитира The Sun думите на хора, станали купувачи на лейди Луиз.

Внучката на британската кралица постъпи в университета Сейнт Андрюс, където ще изучава английски език: тази седмица стана известно, че тя успешно е издържала изпитите.

Лейди Луиз се смята за любимата внучка на кралица Елизабет II. Момичето споделя страстта на баба си към конната езда и участва в парада Trooping the Color в чест на платинения юбилей на кралицата. Тя управляваше каретата на покойния херцог на Единбург – принц Филип, който ѝ бе дядо и лично я е научил на това.

Това не е първият път, когато деца от кралското семейство попадат в светлините на прожекторите заради действията си. Например, най-големият син на Кейт Мидълтън, принц Джордж, преди това организира продажба на торта, за да събере пари за екологичната организация Tusk. Фондацията е посветена на хуманното отношение към животните и е покровителствана от бащата на принц Джордж, принц Уилям.