Води се разследване по заплахите с киселина срещу Гущерова

Светлана Гущерова все още няма право да говори по темата за заплахите с киселина. Плеймейтката уточни, че в момента по случая се води разследване и адвокатите ѝ са я посъветвали да не дава информация в публичното пространство.

„На по-късен етап, когато от полицията и моят адвокат разрешат, ще разкажа подробности“, обеща Гущерова в интервю за „Уикенд“.

Самата Светлана разкри, че е започнала да получавала опасни заплахи, като в социалните мрежи дори загатна, че те идват от добре познат човек и доскорошен приятел.

„Исках да дам кураж и пример на хората, които по някакъв начин се чувстват заплашени или са подложени на натиск. Не бива да се мълчи в такива случаи. Трябва да се дава гласност на насилието и т.н.“, обясни Гущерова.

Припомняме, че ден след заплахите плеймейтката се озова в болница. Гущерова сама публикува своя снимка с абокат на ръката.

„Не беше нищо сериозно. Престоят ми в болницата продължи само 3 дни. Имаше си причина, но в момента не мога да коментирам“, заяви блондинката, която откакто е омъжена пази доста подробности от личния си живот в тайна. Предположенията са, че е постъпила в болница заради стреса покрай заплахите. Имаше и съмнения, че отново е бременна, но подозренията бяха отхвърлени. Светлана е категорична, че с Християн няма да имат повече деца. Те вече се радват на четири отрочета.