Войната продължава! Мария Игнатова захапа Рачков

Мария Игнатова не крие новата си интимна половинка Ивайло Нойзи Цветков. Откакто е с интелектуалеца, блондинката не спира да се хвали, че той е единствената й голяма любов. Игнатова за пореден път захапа бившия си Димитър Рачков и то съвсем умишлено, пише Lupa.bg. Докато блондинката гостуваше в предаването „Търси се” Нойзи направи поетично-метафорично обяснение.

„Тя е нежна, тя е умозрителна, тя е куул, софистике. Тя е моят гещалт и моят мета-смисъл едновременно. Тя е малко като океана на Соларис – поглъща те и ти се губиш вътре. И няма спасение след това. Да ме извинява Снежанка, но въпросът й към огледалцето на стената има ясен и категоричен отговор. Тя е вечната жена, тя е и Ева, и Лилит в едно, но най-вече тя е Мария. Изобщо нещо като нищо на света. Въобще тя е!”, изпусна тази словесна диария влюбеният Ивайло.

След срещата си с Нойзи, блондинката станала много по-спокойна и щастлива и намекна, че дългогодишната й връзка с Димитър Рачков не е била такава, каквато й се искало. Преди това пък, при друга своя изява, въпреки че не назова кого визира, Игнатова „жегна” комика, като заяви: „Оказа се верен мита, че ниските мъже са комплексирани”.

Рачков и Мария изкараха заедно 8 години, като периодично се събираха и разделяха. В крайна сметка двамата окончателно приключиха отношенията си преди 2 години.

Previous post Честито! Петя Дикова роди син Илиян
Next post Тайната падна! Ева Веселинова бременна от дърт грък