Война за милионите на Христо Сираков! Къде потъва богатството му

Яростна и изключително ожесточена битка се води за разпределението на богатството на Христо Сираков.

Сред мераклиите за наследството му, е и майката на неговия син Кристиян – Ирен Онтева. Откакто бохемът Христо Сираков се спомина, бившата манекенка е в очакване на подялбата на бизнеса и имането му. Припомняме, че през последните години манекенката живееше в лукс и разкош из Лазурния бряг.

Оказва се, че Хpиcтo Сираков не е оставил завещание. На практика това допълнително усложнява ситуацията за близките му.

Преките наследници са двама – дъщеря му от Мария Бешлиева и синът му от Онтева.

В предстоящата подялба на имуществото, спестяванията и бизнеса на бохема и ценител на красива жени обаче се намесва и Ирен Онтева. Причината за това е, че тя се явява попечител на 16-годишния Кристиян. В качеството си на такaвa, Ирен Онтева ще има право да се разпорежда с всичко, което синът й получи, пише ріk.bg.

Припомняме, че преди време се понесе мълвата, че Христо Сираков е затънал в дългове доста преди да бъде застигнат от смъртта. Според някои не е изключено да се окаже, че наследниците му ще наследят неговите дългове, вместо така желаните милиони.

Дъщеря му Анна-Мария Сиракова е обвързана с красив италианец. Сираков многократно е подчертавал, че тя е единствената жена, която ще обича до сетния си дъх.