Вратар си взе за булка дъщерята на милионера Гущеров

Вратарят на ЦСКА-София Димитър Евтимов вдигна сватба с доведената дъщеря на бизнесмена и бивш депутат Дoбромир Гущеров – Мартина, пише „България Днес“.

Церемонията бе в събота. Тържеството бе доста семпло и скромно. Красивата булка бе избрала изчистена дълга бяла рокля. Тя подчертаваше слабото й тяло. Кумуве на младоженците бяха съотборникът на Димитър при „червените“ Пламен Гълъбов и очарователната му приятелка Ралица. Те са най-близките приятели на двойката на „Армията“.

Митко и Мартина бяха поканили малко гости на най-щастливия си ден. Вместо с грандиозно тържество те избраха да празнуват с най-близките си. Мястото на купона така и не стана известно. Най-важният гост на сватбата бе малката им дъщеричка Диана.

Евтимов и Мартина са заедно от няколко години. Те са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол. Връзката им започна в Англия, където Димитър играеше от юноша до миналото лято. Половинката му го следваше на Острова. Мартина завърши висшето си образование миналата пролет.

Малко по-късно стана ясно, че е бременна. Първородната им дъщеричка се роди в средата на февруари 2020 година. Тя е кръстена на майката на Мартина – Диана, която от няколко години е женена за Димитър Гущеров.

Етимов отправи предложението за брак към любимата си миналото лято. Той го направи по особено романтичен начин – на брега на морето. Мартина бе изненадана с шатра с маса с бяла ленена покривка на плажа под вилата им.

Сред вкусните ястия и нежната музика Митко отправи съдбовния въпрос на своята любима. Тя не се замисли и за миг, преди да каже „да“. Малко след това имаше поредна изненада за Мартина. Вратарят бе организирал заря над морето за своята любима жена.