Връща ли се Наталия Симеонова на екрана?

Наталия Симеонова е готова да се върне на екран, сподели самата тя. Къдравата водеща преговаря с няколко телевизии за свое предаване, но е оставила нещата да се случат след Нова година.

Нито една от големите телевизии обаче не е проявила интерес към нея, а по-скоро Симеонова преговаря с по-малки частни кабелни телевизии, пише Шоу Блиц.

Новината, че телевизията не е затворена страница за нея се оказа добра новина за дългогодишните ѝ фенове, които я обикнаха покрай „Море от любов“. Но ако все пак плановете ѝ не се осъществят със собствено предаване, тя е готова да помага на мъжа си Денис Ризов в неговото предаване по интернет.

„Имам много идеи за работа, оставям ги за след Нова година, но не искам предварително да ги споделям“, казва Симеонова, която има и американски паспорт.

Бившата водещата на „Море от любов“ изкара пандемията във Флорида заедно с мъжа си Денис Ризов. Той също като нея се завърна в родината след повече от три години живот навън. Двойката се опитва отново да се събере, а Наталия уточни пред Петя Дикова, че вече с Денис почти не се карат и че във всяка връзка има и възходи, и падения, и караници, и сдобрявания.

Previous post Кейт Мидълтън: Коледа ще бъде различна без кралица Елизабет Втора
Next post Колеги на Юксел го унижиха в ефир, гаврят се със сексуалната му ориентация