Все за скандали мислят: Това са най-заядливите зодии

Колкото и да сте търпеливи, когато човек открито се заяжда с вас, вие също отвръщате. За съжаление има хора, които търсят умишлено спорове по една или друга причина. Това са следващи 5 зодии, които се смятат за най-заядливите в зодиака, пише actualno.com.

Овен – колкото и да са добри, имат своето второ лице, което никак няма да ви хареса. Те подхождат с арогантност и заядливост, когато някой се опита да ги подведе. Правят истинска вихрушка около себе си, след която няма да сте същите. Овенът обаче ще се превърне в същия мил човек от преди това.

Рак – тихи и добри са, докато не ги настъпят. Тогава щипят здраво. Ако някой ги предаде или обиди, отначало могат да се затворят в черупката си, но после след силна атака. Раците атакуват с думи, знаят как да си служат с тях и могат да ви поразят. Не можете да се защитите срещу него, защото той подкрепя думите си с доводи и примери. Добре е да го оставите да си излее всичко, което има, чак след това да опитате да се доближите до него и да поговорите разумно.

Дева – тя изобщо не дава вид на заядлив човек и точно когато си мислите, че се разбирате с нея, може да разбие всички ви представи за това чрез някоя критична реплика. Девите за доста критични и към себе си, и към околните. Заради това могат да ви направят неуместни и нетактични забележки, които да ви обидят. Ако иска да се заяде, една Дева винаги ще успее да го направи, тъй като усеща емоциите на отсрещната страна и бързо си намира за какво да се хване. Невинаги забележките им са отправяни с лоши намерения, просто са такъв характер.

Скорпион – една от най-отмъстителните и коварни зодии. Тежко ви и горко, ако ги нараните или обидите, ще ви го върнат несъмнено и то в най-неподходящия момент. Много са ревниви и държат на своето. Дори да започнете да се оправдавате и защитавате, това няма да ги спре да ви настъпят още повече, докато ви смачкат психически и емоционално. Водейки подобен разговор със Скорпион, е по-добре да отстъпите и замълчите, оставяйки емоциите да отминат. После опитайте да поговорите с покойно с него. Може да имате успех.

Лъв – много бързо палят. Могат да направят проблем от най-малкото нещо и вие да им се чудите как изобщо са се сетили за него. Определено могат да ви изненадат със заяждане. Понякога могат и да излеят гнева си върху вас, дори без да сте виновни. Лъвът рядко се съобразява с чуждите емоции, обикновено гледа собствения си комфорт и го постига с цената на всичко.

Previous post 5 признака на перфектния секс партньор
Next post Почина актьорът Джеймс Майкъл Тейлър, изиграл Гюнтер от „Приятели“