Възбуждащо: Камелия на 50 изяде малкия Цветин

Поп фолк певицата Камелия се забавлява на макс в компанията на любимия си Цветин. Доказват го атрактивните ѝ постове в социалните мрежи. Изкусителната блондинка, която само след броени дни ще навърши 50 години, не спира да демонстрира перфектно тяло и неподвластния си на времето чар и обаяние.

Освен с изваяния си силует, младеещата изпълнителка обаче нажежи страстите и с нещо по-така, показвайки на аудиторията как го правят с нейния партньор. Става дума за видео, което певицата сподели на профила си в Инстаграм.

На него тя е в обятията на дългогодишния си приятел, а двамата изглеждат по-влюбени от всякога. За това свидетелства сладката целувка, с която двойката поздрави почитателите си за новата година.

Красивият интимен момент успя да събере множество коментари и възторжени реакции от страна на феновете на Камелия. Гласовитата блондинка от близо цели 23 години дели покрив с Цветин Томов. Макар и двамата да не са минали под венчило, подобен жест доказва само едно – дългите години любов са ги направили нещо повече от семейство, пише iwoman.bg.