Въпреки слуховете, Глория и Добромир купонясват заедно в Пунта Кана

Напук на слуховете за раздяла, Глория и Добри са заедно на почивка, стана ясно от последните снимки на двойката в социалната мрежа. Нито го е изгонила певицата, нито пък го е хванала в изневяра. Влюбените обаче го раздават по-скромно, не се показват много, много на феновете. Това не е изненадващо, имайки предвид, че Глория винаги е била обрана с детайлите относно личния си живот.

Мускулестият мачо на певицата редовно се показва от Доминикана, с което опроверга всичките слухове, че са разделени. Двамата присъстваха на пищно парти заедно.

Глория е много влюбена в Добри и е трудно да се повярва, че ще се раздели с него толкова набързо, пише Флагман.

Дори всичките им предишни снимки си стоят в профила на примата – там са тези от посрещането на Коледа и Нова година. Вижда се и първата им обща снимка с нацепения батка, с която Гло съобщи официално връзката си с Добрев. Тогава той ѝ поднесе огромен букет с рози и тогава тя сподели, че си е хванала красив младеж, въпреки огромната разлика във възрастта им.

Така че има кой да дели легло с певицата през горещите ѝ страстни нощи в екзотична Доминикана. Тя не е за съжаление, а по-скоро за завиждане, смятат феновете на певицата.

Previous post И Ани Салич ще бъде водеща на „Като две капки вода“
Next post Теди Кацарова скандализира с пищното си дупе