Върви й! Пак закопчаха Александра Богданска

Моделът и инфлуенсърка Александра Богданска отново се оказа приклещена от служителите на градска мобилност, които за пореден път поставиха скоба на автомобила ѝ. Богданска подозира, че общинските служители я преследват, след като за пореден път закопчаха колата ѝ в центъра на София, предава novini.bg.

„По традиция всеки път, когато отида до офиса, идват тези мили момчета и ми слагат скоба“, казва тя, като сподели неволите си с феновете в стори в Instagram и показа хората, закопчали червеното ѝ спортно возило.

„Защо го правите всеки път това. Ей, така да си лафим“, попита Богданска служителите на столичната градска мобилност, а те ѝ отговориха, че досега не са я срещали и че в миналото други мъже са поставили скоба на автомобила ѝ.

„Докато не се изредите всички, няма да се успокоите“, констатира тя.

„За 30 секунди точно и видях как ми поставят скоба. Не е справедливо към мен“, оплака се Богданска.

Феновете вече не могат да изброят колко пъти красавицата е била санкционирана за неправилно паркиране. Вече няколко пъти Богданска се обяснява в мрежите за поставените скоби. През май колата на инфлуенсърката беше закопчана непосредствено след завръщането ѝ от почивка в Гърция, а този месец заради объркан регистрационен номер, при изпращането на съобщение за платено паркиране.