Върнаха родителите на Рачков от оня свят, благодарен е на лекарите

Димитър Рачков ще е благодарен до сетния си дъх на лекарите от Александровска болница, които спасиха родителите му от водещия до фатален край в много случаи коронавирус. Възрастните хора прекарали тежко коварната зараза, като се е наложило да бъдат хоспитализирани и цели 50 дни да останат в COVID отделение, пише Ретро.

„Бяха на ръба, особено баща ми. Много тежък период беше… Имаме изключителни доктори, искам да благодаря на много хора – на д-р Томов от Александровска болница, знам, че в момента е зам.-министър на здравеопазването, на проф. Димитър Буланов, който оперира баща ми, на д-р Чингирова… Грозно е, когато плюят доктори заради политически пристрастия. Имаме хора, които достойно работят тази професия. Искам и да кажа на хората: Ей, хора, страшно е, видях го от първо лице. Аз се ваксинирах“, призна Рачков пред Лора Крумова.

Той е щастлив, че родителите му вече са си у дома и успешно са преборили вируса. Въпреки многобройните си ангажименти Митко пътува до Твърдица преди две седмици, за да бъде със семейството си за рождения ден на татко си.

На фона на политическата нестабилност в държавата Рачков призна, че на два пъти е получавал покана да зареже шоубизнеса в името на политиката. „Никога няма да се включа в политиката, това не е моето шоу. Няма да кажа кой ми е предлагал да вляза в политиката – на парламентарни избори, и то на избираемо място. Човекът е свестен политик, има и свестни хора в тези среди, но покрай сухото гори и мокрото. Даде ми една седмица срок. Направихме втори разговор. Казах му: „Искаш да зачеркна всичко, което съм правил в последните 20 години?! Това означава, че или съм много лош актьор, или не ми се получават нещата в работа!“ А може би търсят добри актьори и отказах категорично“, добавя Рачков.

Previous post Наш съд плати 60 000 лв. за концерт на Лили Иванова
Next post Коцето от „Фермата“ снима филм в Лондон