В Египет храната е отвратителна, но морето е отлично през цялата година

Руска туристка, посетила египетския курорт Хургада, посочи „отвратителната“ храна като основния недостатък на всички хотели в страната. Тя сподели впечатленията си от пътуването с портала „Тънкости на туризма“, а нейната гледна точка бе публикувана от портала „Дзен“.

Тя почивала в Египет вече девет години, но така и още не е намерила хотел, който да се сравни с хотелите в Турция по отношение на качеството на храната. Само любителите на бързо хранене, сладкиши и супер сладки десерти биха харесали избора на ястия, казва тя, поставяйки оценка 3 на храната в ресторанта.

„Струва ми се, че няма смисъл да се надплаща за луксозни хотели. Дори и в най-луксозните „петици“ винаги има проблем с нормалното хранене. Египет не е страна, където можете да ядете вкусна и здравословна храна“, обяснява туристката.

Рускинята посочи като предимства на Египет „отличното почти през цялата година море и ниските цени“. Тя не съветва да се прави конна езда или сафари до пустинята през зимата заради вятъра и студа, а също така препоръчва да се откажете от вечеря с ориенталско шоу.

„Храната е безвкусна, студена и е по-добре изобщо да не гледате шоуто: две момичета танцуваха около пет минути на музика, която изглежда беше включена от телефона. Очаквах поне да свирят на народни музикални инструменти“, завършва дамата.

Previous post Магически фрази, с които ще съблазните мъжете от различните зодии
Next post Тайната на милионерската съпруга Мирослава от „Игри на волята“