Габи проговори за Виктор след отпадането от „Ергенът“

В петък вечер една от най-одумваните участнички в „Ергенът“ – Габриела Петрова, напусна романтичното риалити, в което 22 дами се борят за сърцето на първия „Ерген“ у нас Виктор Стоянов. „Мисля, че имам доста качества, за да впечатля един мъж, но стига това да е твоят мъж, а не да е друга кръвна група. С Виктор се разминавахме в нашите интереси и нашите възгледи как трябва да процедира един мъж към дадена жена. Той беше прекалено дръпнат, трябваше аз да съм по-напориста, а пък това не е много в мой стил и малко се разминахме“, коментира пред bTV Габриела, която е родом от Сливница.

Тя добави, че Виктор е страхотен джентълмен, но може би е свикнал да е изключително свалян, много да го ухажват, да му правят комплименти, а пък самата тя е свикнала така за себе си.

„В началото помислих, че ще изкукуригам там, защото не съм свикнала да живея с толкова много хора. Всичко ме дразнеше, но после пък не исках да си тръгвам. Свикнах с момичетата, с екипа и с режима, който беше доста суров. Ставахме в 8, а снимките бяха до 2-3 през нощта“, разказа Габи.

Според нея е важно, когато погледнеш един мъж, да си представиш бъдещето с него. Той трябва да е по-улегнал от жената, за да може да я балансира.

„Харесвам корекциите по тялото, аз самата също имам. Важното е жената да бъде самоуверена. Да е женствена, елегантна и егоцентрична“, добави Габриела, която изтъква, че учи лесно езици и говори английски, хърватски и китайски.

„Искам да се занимавам с нещо, което ми е на сърцето. Предполагам, че в някой стендъп комеди клуб ще се впиша много добре“, призна Габи със смях.

На финала на разговора тя сподели, че голямата любов я чака отвън буквално, защото вече се е сгодила. Както писахме неотдавна Габриела е сгодена за своя стара любов – погребален агент, с когото и скоро бяха на екзотична ваканция.

Previous post Големият Орлин Горанов бяга на село
Next post Ето какъв e характерът ви според циганския хороскоп