Габриела от „Ергенът“ отговори на якия хейт на зрителите

След старта на новия риалити формат на bTV, „Ергенът“, мрежата буквално се подпали от коментари за участничките, като до този момент наистина не сме ставали свидетели на чак толкова много подигравки. Най-много словесни атаки отнесе Габриела Петрова, която открито заяви, че е меркантилна жена и с това предизвика огромно неодобрение към себе си, пише Шоу Блиц.

28-годишната Габриела, която е родом от Сливница и се занимава с мода, провокира такъв мощен хейт по свой адрес, че свят ѝ се зави. И не само на нея. И за изненада – и нейната реакция не закъсня, както и тази на майка ѝ.

„Относно вчерашната примиера на предаването „Ергенът“ бих искала да съобщя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е Реалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големият брой коментари и снимки на мой гръб, аз мога да кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършенни-нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и т.н., да се беше записал и да беше участвал!!!!“, пише буквално блондинката във фейсбук профила си.

Майката на Габриела – Димитрина, също не издържа на серията от словесни атаки по адрес на дъщеря си, и отвърна с детайли за това какъв човек е тя и колко е коректна.

Поне засега, вместо да завидят на 31-годишния фитнес инструктор и модел Виктор Стоянов, който трябва да избере девойка от 22-те претендентки за сърцето му, много мъже в мрежата буквално му съчувстваха.

Previous post Моника Валериева с поредна пластична интервенция
Next post Пореден проблем в живота на Алекс Петканова