Габриела от „Ергенът“ се раздели с годеника си, търси си „здрав“ мъж

Габриела Петрова от Сливница със сигурност завинаги ще бъде запомнена като една от най-колоритните участнички в първия сезон на романтичното телевизионно приключение, наречено „Ергенът“, тъй като за една нощ накара цяла България да говори за нея. Още с първата си поява пред камерите тя се открои от всички дами, впуснали се в битка за сърцето на Виктор Стоянов, превръщайки се в може би най-коментираната представителка на нежния пол в предаването, след като подари на многократния републикански шампион по гребане „своето най-скъпо“, пише dir.bg.

Само че за меркантилната блондинка, както сама се определи в своята визитка, приказката приключи някъде по средата, когато остана единствената без цвете, символизиращо интереса на бившия професионален спортист, в една от напрегнатите вечери на „Церемония на розата“. Така, по регламент, за нея надпреварата официално приключи, което означава, че трябваше смирено да се оттегли от нея, за щастие на останалите момичета, опитващи се да привлекат вниманието на главния герой във формата, използвайки всевъзможни оръжия, с каквито само една жена разполага в своя фатален арсенал.

Тогава, изпълнена с разочарование, тя напусна имението, оставяйки в неговите предели надеждата, че някога ще спечели любовта на най-желания свободен мъж по онова време. Не много след това обаче, съдбата реши да ѝ поднесе изненада, срещайки ѝ я с човек, желаещ да обвърже живота си с нейния, поне докато смъртта ги раздели. Тогава Габриела разкри, че пътят ѝ към дома ще мине под венчилото, където с партньора ѝ ще застанат рамо до рамо пред олтара, разменяйки своите клетви, навръх рождения му ден. Начинът, по който с трепет говореше за предстоящото събитие в онзи период, не оставяше никакво съмнение, че двамата имат съвсем сериозни намерения един към друг. Сега обаче се оказа, че техният щастлив край е просто… край.

Преди броени часове стана ясно, че те вече не са заедно. Без да дава конкретна причина за решението им, дизайнерката сподели новината, че няма да вдигат сватба по изключително интересен начин, а именно с видео, публикувано в Инстаграм профил, с което обяви кастинг за наскоро овакантената позиция на неин любим.

„Мили хора, търся си мъж – голям, здрав, прав с пълен резервоар и още по-пълен портфейл. Тези от вас, които искат да им крася колата, Инстаграм-а, Фейсбук-а, Тик ток-а и живота, могат да запишат кратко видео. В него искам да има следната информация:

Имена – не че ги помня;
Години – не че ме интересува;
И най-важното – какво бихте направили за мен.

С човекът, по когото най-много си падна, ще направя лична среща и куп изненади“, обещава в кадрите тя.