Гавра с паметта на Денис Теофиков ядоса близките му

Изненадващата смърт на Денис Теофиков разтърси не само музикалните среди, но и всички останали и даде още един повод да се замислим какво общество сме и какви ценности възпитаваме в подрастващото поколение. Това, което се случва сега обаче, месеци след трагедията, ограби по отвратителен начин покоя на близките на Денис.

В социалните мрежи могат да се видят стотици фалшиви профили на талантливия 21-годишен изпълнител, които по най-груб начин бъркат с пръст в раната на неговите роднини, пише Шоу Блиц.

„Всеки път когато създадете фалшив профил с неговото име и пишете от него – родителите, близките, приятелите изпитваме неописуема болка!“ С тези думи близки на Денис Теофиков призовават недоброжелателите да спрат да спекулират с името на покойния певец.

И макар профилите да са създадени от феновете на Денис, това не е правилно, защото на практика те отговарят и пишат от негово име. Гаджето на покойния изпълнител, както и неговият приятел Емрах Стораро също помолиха за милост към паметта на Денис.

Първа приятелката на починалия изпълнител Алекса призова почитателите, които си позволяват да спекулират с името на покойния ѝ приятел, да спрат.

„След като Денис напусна този свят, профилът му стана „възпоменателен“. Това означава, че може да пишете на стената му, но няма да получавате напомняния за рождени дни, също няма да може да приема нови контакти. Замислете се за родителите му, ако не, то поне за Дени. Той много се дразнеше, когато се появяваше такъв профил. Помислете за паметта му. Не я петнете повече“, призовава Алекса.

Емрах Стораро също сподели пост в Инстаграм профила си, с който моли всичко това да спре.

„Денис остава завинаги жив в сърцата ни със спомените за него, с творчеството си и с фондацията на негово име, която скоро родителите му ще обявят за публична“, пише Емрах.

Бащата на трагично загиналото момче Атешкан Теофиков също помоли хилядите почитатели на покойния му син да запазят мълчание.

„Нека запазим мълчание! Нека бъдем по-добри! Нека бъдем хора! На 24.10.2021 от този свят ни напусна Денис Теофиков, момче с голям талант и големи мечти! Прекрасно дете с добро сърце! Нека и нашите сърца бъдат толкова големи! Нека оставим близките да тъгуват… Без да наливаме сол в раната… Нека да не се съдим, да не се обвиняваме и да бъдем по-човечни. Нека тази трагедия ни научи да бъдем по-добри един към друг! Нека бъдем хора! Нека запазим мълчание в памет на Денис Теофиков и в знак на уважение и съпричастност към семейството!“, призовават негови близки от профила на почернения баща.

Previous post Щерката на Глория се намърда в телевизията
Next post Ралица Паскалева прикова погледите