Гаджето на Андреа Банда Банда бил мъж под чехъл

Андреа Банда Банда е успяла да подчини гаджето си Иван Ганчев и да го държи изкъсо. 39-годишният финансист се оказа истински мъж под чехъл. Ганчев е със стабилно образование и кариера, но въпреки това амбициозната инфлуенсърка дирижира връзката им.

Ганев е директор в „ДЗИ Застраховане“ и отговаря за ресор „Финанси и риск“. Мъжът е доста сериозен и няма нищо общо с лигавото държание на префърцунената си половинка.

Двамата са заедно от шест години, като наскоро се пренесоха в ново жилище в столичния район Лозенец. Иван обаче така и не се решава да предложи брак на любимата си, която бленува за годежен пръстен и сватба. Бившата панелистка на Гала не обича да говори за личния си живот, но от време на време споделя за половинката си.

„Той е доста сериозен човек. Занимава се с финанси. Дано не срещне някоя добра жена, която да му покаже какво е да живееш с половинка без паник атаки и безсъние“, признава инфлуенсърката, която тормози гаджето си с постоянни оплаквания.

Не е ясно защо Иван все още не се е решил да предложи брак на милионерската щерка, пише “Уикенд”. Финансистът не е от случайно семейство и има заможни родители – също като Банда, чийто баща е милионер, занимаващ се с възобновяеми енергийни източници.

Мъжът на брюнетката не може да шофира, но пък има личен шофьор, който го вози, където пожелае, похвали се преди време Андреа, която сама определи мъжа си за хейтър и старче. Бившата помощничка на Гала се изказва доста грубо за половинката си. Освен това му публикува фотоси, на които изглежда доста нелепо, понякога дори като ученик от помощно училище.

Previous post Галена предизвика лавина от любов сред феновете си
Next post Фолк фурия се похвали с нова скъпа кола