Гаджето на Денис Теофиков в обятията на нов мъж

Гримьорката Алекса забрави за любовта си към покойния певец Денис Теофиков и скочи в обятията на друг. Най-после брюнетката е преживяла трагичната загуба на младежа и е открила отново момче, за което да бие сърцето ѝ.

Тя показа любопитна снимка в Инстаграм на доста интимен момент със своя любим и отприщи сериозна дискусия. Отново я сочат с пръст и тя е наясно, че тази ѝ постъпка няма да се хареса на много хора.

„Доста от вас отново ще ме посочат с пръст, но казвам и показвам, че сърцето в мен отново е отворено и отново обича! Обича силно, лудо и чисто!

Въпреки всичко и въпреки всички, аз успях да запазя себе си и сърцето си, успях да намеря сродна душа, която да обикна!

Това е човекът, които ми даде отново сила, надежда и ме върна отново към живота! Обичам те“, пише тя под горещия кадър, на който се целува с новото си гадже.

Алекса бе сочена като една от причините за смъртта на талантливия Денис. Появи се информация, че в злокобния ден, в който той пада от висок блок, секунди по-рано двамата са се скарали жестоко. След неговата смърт тя живее с непрекъснато сочене с пръст от разни моралисти и всяка нейна крачка се следи и осъжда. Но животът продължава и тя е намерила сламката, за която да се хване и да продължи напред.

„Според мен никой не трябва да те съди все пак си младо момиче и се нуждаеш от любов, аз съм сигурна че Денис иска да си щастлива“, гласи един от коментарите с социалните мрежи. Всички приятели на Денис твърдят, че Алекса е била най-голямата любов на младежа и въпреки скандалите помежду им, двамата са се обичали истински, пише още „Блиц“.

Previous post Язък! Не взеха бургаското Барби в „Ергенът 3“
Next post Зодиите, които най-умело крият, че са влюбени