Гаджето на Килиан Мбапе – първият трансджендър на корица на „Плейбой“

След раздялата с Ема Смет – внучка на покойния изпълнител Джони Холидей и певицата с български корени Силви Вартан, нападателят на ПСЖ и Франция – 24-годишната футболна звезда Килиан Мбапе, започва да се среща с известния модел Инес Рау, пише woman.bg.

Коя всъщност е Инес Рау?

32-годишната Инес е френски модел от алжирски произход, който през 2017 г. стана първият трансджендър модел, появил се на корицата на Playboy. За първи път обаче Рау се поява в Playboy три години по-рано – през 2014 г., където позира гола за специална рубрика, озаглавена Evolution. В нея се описва приемането на друга полова идентичност.

Впоследствие Рау позира за сп. „Вог Италия „ и „Balmain”, както и за известните модни дизайнери Никол Милър и Алексис Битар. В отговор на гневната реакция от страна на читателите, с която се сблъска появата на Рау тогава, Купър Хефнър – синът на основателя на Playboy Хю Хефнър, пише: „Трябва колективно да се борим за по-отворен свят, а не за такъв, който да насърчава омразата и липса на приемане на различните.“

Рау, която също има желание да работи в холивудската индустрия, е родена мъж. Когато е на 17, започва процедури по смяна на пола си. „Живях дълго време, без да кажа, че съм транссексуална“, признава Рау в придружаващото интервю. „Излизах много и почти забравих, че някога съм била момче. Страхувах се да не си намеря гадже, което да ме възприема като странна. Тогава си казах: „Знаеш ли, просто трябва да бъдеш това, което си“, споделя тя пред медиите.

Според Инес човек трябва да говори истината за себе си, за да се чувства щастлив и в хармония със своята същност. Без значение дали става дума за неговата сексуалност, пол или каквото и да било друго.

„Хората, които ви отхвърлят, не заслужават вниманието ви. Не е важно дали сте обичани от другите, а да обичате себе си, приемайки се такива, каквито сте“, казва Инес Роу.

Според информация, публикувана в спортното издание „Coriero delo Spot” аферата на Мбапе и красавицата е от няколко месеца. По време на фестивала в Кан двойката бе забелязана за първи път заедно. В последствие 32-годишната Рау папараците засякоха на яхта в компанията на Килиан щастливи и влюбени, но футболистът отказа всякакви коментари относно връзката си. Преди да срещне Килиан Инес е във връзка с актьора Стив Гентис, продължила няколко години.

Previous post „Черната овца“ Теодора Цонева получи наследството на Анахид Тачева
Next post Катрин Тасева получи романтично предложение за брак