Гаджето на Киро Скалата вбеси зрителите на „Черешката на тортата“

Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на „Черешката на тортата“ с пълната липса на умения в кухнята, но огромни претенции, пише Hotnews.bg. Представената като модел, певица и организатор на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута. Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като „домат шмеркезе“, като за първи път виждаше пош. Купи готов боб от буркан, а опитът ѝ да нареже краставицата на купчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни.

Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, а накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със Скалата. Той е един от големите победители в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той успя да се скара с Люси Илирионов за колориите в храната, но грабна плакета, припомня Hotnews.bg.

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването. „Шеф Манчев, от къде го изкопа това недоразумение в кухнята! По голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка. „От къде се взе това същество, обстановката е пълен кич…, не може да готви, не може да създаде приятна обстановка, масата е зле подредена, не знам какво изобщо прави в това предаване, ще ме откажат да го гледам, тази КИФЛА няма място в това предаване“, коментира друга.

Previous post Като снаха и свекърва: Софи Маринова настъпи гаджето на Лоренцо
Next post Гери Никол трие кила с фотошоп в Доминикана