Гаджето на Папи Ханс разгорещи страстите край морето

След като взе участие в най-новия клип на Папи Ханс към песента „Моряк“ Сара Драгулева стана едно от най-обсъжданите момичета в социалните мрежи, особено пък след като стана ясно, че тя е и настоящата му партньорка в живота, не само пред камера.

„Ако се питате защо си отиваме толкова, това е, защото е истина. Тя е моето вдъхновение, моята любов, моят спътник и партньор. Сара“, написа изпълнителят под скорошен пост в мрежата.

Наскоро Папи Ханс и Сара споделиха весели моменти от лятното си приключение в Испания, където отидоха за няколко дни с техни приятели. Разходки, вкусна храна, коктейли, забележителности и красиви залези бяха сред топ интересните неща, които Папи Ханс споделяше в Инстаграм.

Изглежда обаче, че сега красавицата е на родното море и по-конкретно – Лозенец. Сексапилната актриса качи няколко горещи снимки в Инстаграм, на едно от които позира по черен бански от две части, разкриващ за пореден път в каква топ форма е.

„По-добре главата ти да е в облаците, за да знаеш къде си, а след това да вдишаш чистия въздух и да мислиш, че си в Рая“, пише 24-годишната Сара към фотото.

За връзката между Папи Ханс и Сара се заговори още по време на първия локдаун, когато Константин дебютира в TikTok. Тогава тя бе чест „гост“ във видеата му, но нещата постепенно са се задълбочили.

 

Previous post Наум Шопов отказал роли в два сериала
Next post 9 начина как да забързаме най-лесно метаболизма си