Гайдарят Стоян изхвърли готвача Илиян от „Фермата“

Само с една точка гайдарят Стоян надви готвача Илиян на Арената във „Фермата“ и го прати у дома. Победата му не беше посрещната с възторг от останалите участници в шоуто, които харесват повече колоритния кулинар и хапливото му чувство за хумор. Отпадането на Илиян от риалитито предизвика вълна от недоволство както сред жените, така и сред мъжете, а представителите на силния пол не успяха да скрият сълзите си.

Стоян, който отслабна с 12 килограма в стопанството и така си върна добрата форма, поведе в първата битка – коване на дървен мост, след което даде повече верни отговори на въпросите за българските традиции и обичаи.

Съперникът му – готвачът на световни знаменитости като Брад Пит и Маргарет Тачър, изравни в следващите два сблъсъка и демонстрира по-голяма бързина и издръжливост.

В решителния, последен рунд – дърпане на въже, Стоян рязко обърна играта в своя полза и извоюва победата с 8 на 7.

„Фермата е най-якото приключение в живота ми. В шоуто показах, че съм пич. На Арената всички ме подкрепяха – дори хората, които от кумова срама стояха зад Стоян. Сигурен съм, че с всички тях ще поддържам връзка до края на живота ми“, развълнувано каза Илиян, преди да напусне шоуто.