Гала отказала 20 бона заплата на Би Ти Ви

Двойна заплата е отказала Гала, за да се премести от Нова телевизия в Би Ти Ви. Че е получила оферта за скъп трансфер в конкуренцията, разкри самата тя, но побърза да уточни, че е отхвърлила предложението още в зародиш.

Тв ветеранката не се изкушила от апетитното възнаграждение, което ѝ било предложено. В „Нова“ тя от години прибира заплата в размер на 10 хиляди лева месечно за ежедневните ефири, които води. От другата медия ѝ предложили да удвоят мизата, но Гала не била готова да забие нож в гърбовете на шефовете и колегите и парите не успели да я съблазнят.

Вероятно, ако беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и отново да води предаване в същата стилистика. Гала обаче била привързана към екипа си и единственият вариант, в който щяла да се съгласи да премине в другия отбор, бил, ако останела без работа. Това вече се е случвало веднъж, когато преди години „На кафе“ внезапно спря и тв водещата се озова на улицата. Паузата обаче беше кратка и продуцентите на сутрешното шоу отново я поканиха да застане начело на бойния отряд, като освен това я ангажираха да води още две предавания – емблематичните за миналото десетилетие „Пълна промяна“ и „Имаш поща“. И до ден днешен Гала съжалявала, че се била разчекнала между няколко проекта, защото покрай работохолизма ѝ и ламтежа за пари личният ѝ живот пострадал сериозно. Сега също получавала допълнителни предложения за работа, но ги отклонявала дори без да се замисли.

Благодарение на солидната си заплата, която от години получава, 53-годишната Гала успя да завърти и свой собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика, която е кръстила на себе си. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава, съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с оскъдно количество крем против бръчки от нейната серия струва 59 лева, а серумът – близо 83 лв. Благодарение на многолюдната си клиентела тя си докарва хиляди левове от продажби и преспокойно може да се „пенсионира“ от ефира във всеки един момент.

Previous post Алекс проговори за друг мъж, какво се случва с Дани
Next post 12-годишно българче снима със звезди от „Междузвездни войни“