Гала разкри кой е щял да заеме мястото на Цитиридис

Колкото и да се пази от клюки и интриги, Гала често се оказва на топа на устата, Този път предизвика медийна бомба с разкритието, което направи. Блондинката подшушна кой е оспорвал мястото на Николаос Цитиридис за водещ на шоуто му по бТВ. Това се случи по време на лайв в Инстаграм, в който участваше и един от панелистите в „На кафе“.

„Не мога да разбера защо взимат чужденци“, отсече тя докато сладко си бъбреше с писателя Георги Блажев. Думите й визираха именно Цитиридис, а повод за възмущението й е именно събеседника й, който преди година се явил на кастинг за вечерното шоу, което смени бетонирания до тогава Слави Трифонов.

Повод блондинката да разкрие, че Блажев е бил кандидат водещ в конкурентната медия беше неговото признание, че преди кастинга за „На кафе“ е бил на такъв за друго предаване в една от водещите телевизии. Вместо да изтъкне, че е успяла да вземе Жоро в редиците на предаването с 20-годишна история, тя тръгна да се тюфка за избора на гологлавия грък от бТВ.

Първоначално Блажев не искаше да разкрива за къде се е цанил за работа, защото подписал договор за конфиденциалност. Но Гала бързо го издаде, а той само каза: „Ах, как не прецених с кого говоря!“

Сладкодумният панелист призна, че в този период е имал доста обтегнати отношения с бившата си вече съпруга и най-вероятно това е повлияло на представянето му на кастинга. „Развеждах се в същия ден, когато се явих и на прослушването“, сподели той и продължи да говори за краха в семейния му живот.

„Разводът беше голяма казарма. Променяш се след такъв голям катаклизъм“, каза той и е категоричен, че ако преди две години се е явявал за панелист при Гала, то едва ли са щяли да му обърнат внимание. „Щях да дойда в панела и нищо нямаше да мога да кажа“, заяви чаровника. „Но да е жива и здрава моята бивша жена, с която и до ден днешен много добре се разбираме. Редовно си вечеряме“, похвали се за прекрасните отношения с екс-любимата той, пише Хот нюз.