Гала разкри коя партия я е канила в редиците си

„Мечтаех да съм цветарка, не съм амбициозна и, честно казано, не ме е страх от старостта, знам, че все някога ще дойде. Това е привилегия да остаряваш.“ Така най-дълго задържалата се водеща в ефира у нас Гала отговаря на фенове в социалните мрежи по повод на това, че изглежда перфектно за своите над 50 години. Гала е емблема на предаването си „На кафе“ вече цели 20 години.

„И до ден-днешен съм доста несигурна в себе си. Винаги се съмнявам дали се справям, добра ли съм, никога не съм разчитала на това, че съм сексапилна, и не се виждам с такива очи“, смята плевенчанката. Единственото, което физически Гала не си харесва, е носът. „Не съм се замисляла какво бих променила в себе си, но може би… носа. Имам моменти, когато не се чувствам добре в кожата си, тогава дори не ми се излиза, но има и моменти, когато се харесвам. Суетен човек съм, но не съм екстравагантна“, споделя още водещата.

Според нея красотата на жената идва от душата ѝ и от факта, че трябва максимално да се поддържаме в добра физическа форма. „Когато си в телевизия, това е от съществено значение. Със сигурност някой би могъл да се справи и по-добре от мен в „На кафе“, но пък аз не мисля за това. Искам да дам най-доброто от себе си в предаването. И то си личи“, отговаря Гала на въпрос смята ли се за несменяема в професията.

По въпроса за любовта ѝ с по-младия от нея Стефан, водещата е категорична, че не само сексът прави жените да остаряват красиво, но и любовта, без значение кой точно ти я дава. „Той е по-млад и какво от това, не сме единствените“, смее се Гала.

По отношение на политиката тя е категорична, че не би приела да влезе в партия, макар, че са я канили.

„При идването на Симеон Сакскобургготски искаха да вляза в неговата партия, но аз го приех абсолютно несериозно. Там, където не се усещам сигурна и силна, никога не бих се изкушила да правя каквото и да е, камо ли пък политика, която нито ми е интересна, нито смятам, че разбирам“, споделя красивата водеща.