Гала, Халваджиян и Рачков почиват заедно в Италия

Голямата компания на Гала, Маги Халваджиян и Димитър Рачков отмаря в италианската провинция Тоскана като почти всяка година, въпреки че част от знаменитостите ни в нея пазят в тайна пребиваването си. Водещата на „На кафе“ и гаджето ѝ Стефан непрекъснато показват вкусните италиански манджи и красиви гледки от тесните улички. Не по-малко активна е снахата на Халваджиян Алекс, която е заедно с мъжа си Бебо и двете им деца, пише Hotnews.bg

Кремена Халваджиян призна, че заради „Маскираният певец“ в последните две години не могла да си вземе лятна отпуска, но сега също е сред отдъхващите. „Сега си взехме малко почивка и цялото семейство сме в Италия. Това ни е втори роден дом, не бяхме ходили от две години и ни липсваше“, обясни стилистката.

Преди години постоянно присъствие в Тоскана регистрираше и Мария Игнатова като придружител на Димитър Рачков, който обаче това лято заведе на Ботуша актуалното си гадже Анита. Двамата са за втори път в Италия през лятото, защото вече бяха в Рим за празника на българското кино.

Previous post Яна и Петко в семейна идилия на морето
Next post Михаела Филева в перфектна форма