Галена е неотлъчно следвана от лекар по участия

Фолкзвездата Галена не се отделя от своята лекарка, която наела да я следва по участия, за да следи здравословното ѝ състояние непрекъснато, научи HotNews.

От обкръжението на звездата споделиха, че в края на миналата година певицата е заминала за Доминиканската република за участие с медицински представител, който да следи здравето ѝ изкъсо. Запознати смятат, че причината за това нейно решение е инсулиновата диета, която предприе преди повече от половин година.

В шоубизнес средите навлезе манията да си бият с инжекции за диабетици и по този начин да губят апетит към хранене и консумиране на храни, от които се пълнее. С този похват се говори, че е отслабнала и нейната колежка ѝ и баджаначка Десислава, както и дъщерята на Глория – Симона Загорова. Но те далеч не са единствените прибегнали до този „трик“.

Галена е една от първите у нас, която мина на такъв режим и това видимо се отразява на външния ѝ вид. В момента тя е не повече от 60 кила, а от слабост и не приемане на храна се е случвало да припада по участия, коментират в средите. Именно поради тази причина на дълги разстояния и особено извън България, тя пътува в пакет с лекар, който да следи здравословното състояние на певицата и, не дай си Боже, да е до нея при спешна необходимост.

През декември изпълнителката на „100 живота“ имаше изключително препълнен график с участия, наброяващ над 20, като някои от дните са били с по две изяви. Това също я накарало да има човек до себе си, който да следи нейното състояние при евентуална преумора.

Фолкзвездата отдавна е постигнала перфектните мерки в килограмите спрямо нейната фигура, но въпреки това отказва да спре терапията за диабетици, която е повече от вредна и дори опасна за здрави хора, според мнението на специалисти. Веднъж седмично Галена си слага инсулинов медикамент чрез инжекция в областта на корема и по този начин успява да прималява желанието си да се храни често, като това свежда до приемане на храна максимум до два пъти на ден.

Previous post Новият мъж на Глория бил шофьор на Алисия
Next post Нора Недкова не иска да живее в България