Галена и диджей Дамян с просташки скеч в новия клип на дуета

„Няма на света хора, като тия…”, припява си Галена, докато простира на балкона. „Съседке, много ти е голям”, провиква се диджей Дамян отдолу, докато мие колата си с маркуча. „Кое, бе, Дамяне?”, пита тя и се подхилква. „Балконът”, отвръща Дамян, подхлъзва се, вероятно от вълнение, щом Галена се надвесва с „големия балкон”, но се задържа за капака на колата.

„Еми, да ти отива на маркуча!”, отвръща му тя. В този момент, иззад провесен шарен килим изскача Албена Михова с телена тупалка: „Галеноо, да влизаш вътре. А ти да си прибираш маркуча. Не виждаш ли, че е още малка?”. „Спокойно, ма, лельо! Така, като я гледам, хич не ми изглежда малка”, оправдава се Дамян. „А-а-а! А таз тупалка как ти изглежда?”, скастря го Албена.

С този просташки скеч започва новият дует на Галена и диджей Дамян „Made in Bulgaria” по музика на румънския хитмейкър Кости Йонита. Само в профила на пайнерката песента вече има над 1 млн. и 400 хиляди гледания в Youtube. Парчето звучи отвсякъде, а милата сценка, с която стартира, е хит в социалните мрежи. В „Тик-ток” младежите се надпреварват кой ще я изиграе най-правдоподобно и смешно, като не подминават и финала, в който диджей Дамян и Галена са в ролите на съпрузи, а просторът е вече в хола им.

Двамата се познават от повече от 14 години. Още преди да стартира музикалната си кариера, Галена била фенка на Дамян. Гледала го в хумористичното предаване „Динамит”. Слушала и песните му. Емоцията ѝ била голяма, когато през 2008 г. с Дамян записват дуета „Сама”, който бе доста популярен. Това е първият дует на певицата от Смядово, която тогава е сред младите звезди на „Пайнер”, но много скоро се нарежда до големите имена в бранша. През годините Галена и Дамян запазват приятелство, срещат се по участия. През 2020г. певицата даде интервю на колегата си в канала му Youtube, разяснявайки как се справя в пандемията. И тогава двамата си обещаха, че трябва да направят втори дует. Явно са предприели конкретни стъпки малко след това интервю, защото музиката на „Made in Bulgaria” е позната от „Artileria” – песента на румънския хитмейкър с Dani Mocanu от 2020 г.

„Гальо-о-о! Какво стана с бирата, ма?”, провиква се Дамян от дивана – вече в наши дни. „Носи се”, влиза Галена по пеньоар. „Ма, тя, пари, ма!”, възкликва Дамян. „Бирата му парела!”, възмущава се Галена и допълва с по-мек глас: „Важно е, жена ти да е гореща. Хайде идваш ли”. „Идвам! Там, така и така никой нищо няма да вкара”, отвръща Дамян, става и тръгва след нея, като се почесва по задника.