Галена напусна „Пайнер“ по терлици

Истински шок предизвиква новината, че „Пайнер“ остава без една от топ изпълнителките си. Този път обаче става дума за най-голямата звезда в чалгата Галена, твърдят ексклузивно осведомени източници.

Изпълнителката на „100 живота“ е приключила договорните си отношения с компанията тихомълком неотдавна. Уговорката й с продуцента инж. Митко Димитров е да не разгласят това на този етап. Документално Галена не е артист на „Пайнер“, но продукциите й ще продължат да се излъчват по Планета тв, като част от уговорката между двете страни.

По този начин, престижа на меката на чалгата няма да бъде сринат, особено след като от компанията си тръгнаха Деси Слава (за втори път), Андреа, Кали, Малина, Есил Дюран, Нелина, Константин и други. Една от първите, които дадоха този пример бе Камелия. Въпреки прогнозите, че това ще е пагубно за кариерата й, към момента блондинката продължава да опровергава „провала си“. Българската икона в сръбската музика – Рени пък бе първата, която го направи. Още през 2005 година тя си тръгна от „Пайнер“ и то с големи скандали и разкрития за експлоатацията на артистите там, пише HotNews.bg.

През този месец и друга голяма новина озари кариерата на звездата. Тя стана част от менторското жури на предстоящия нов сезон на „Гласът на България“. В продукцията, брюнетката ще е в комплект с Любо Киров, Дара и Иван Лечев, който е единственият елемент, напомнящ за старите издания на музикалното риалити.

Previous post Луиза Григорова се бори с коварен проблем
Next post Павел Глоба: Животът на 4 зодии ще се промени през Юли