Галена напълни гардероба с тоалети от любимия дизайнер на Бионсе

Галена е доказан иноватор в поп-фолк музиката, а в последните години няма равна. Не са много изпълнителите у нас, които могат да представят толкова високо качество на музикалните си проекти, както Галена го прави.

Фолк дивата работи с едни от най-добрите екипи в България, а за визията ѝ се грижи Добромир Киряков, с когото работят от години. Цвети Янева е също сред клиентите на Добри, а това си личи от всяка нейна изява и фотосесия, пише каналът Vbox7.

Галена показа нова визия в Instagram, за която се шушука, че някои от колежките ѝ вече завиждат. Става въпрос за фотото, на което певицата на „Еуфория“ е в бяло боди на Тиери Мюглер, който е един от любимите дизайнери за сценично облекло на Бионсе, но и другите големи поп звезди. Нашето момиче е съчетала бодито с прозрачни обувки на висок ток и черни ръкавици. Прическата на Галена е също е сред топ тенденциите за есента, а именно къс боб.

Евала! Галена определено вдига нивото във фолка, а това със сигурност дразни някои от колежките ѝ, които се налага да заемат дрехи на бартер, да не махат етикетите и да ги пазят като очите, защото трябва да ги върнат на модните къщи.