Галена нокаутира Криско по килограми

Отдавна се говори, че Галена е наляла снага, а сега доказателствата лъснаха! Любимката на хиляди фенове и обявена за топ изкусителката на поп фолка Галена накара всички да изгубят ума и дума.

Причината – новият клип с Криско „Кавала кючек“, в който рапърът й се нанася два пъти. Ако снимките в мрежата могат да бъдат трансформирани до неузнаваемост с фотошоп, но пред камерите е малко по-трудно.

Затова и чак сега лъсна истината, че чаровната и хубавка иначе смядовка здраво се е освинила. Във видеото, особено в края му, лъсва явната истина. Галена размята мощни и видимо тлъсти ръчички, върти дупе барабан (не барабанче) и видимо няма талия.

Нещо повече – показана в близък план, тя изглежда като бременна, с изхвръкнало напред пълно коремче. Личат си и паласките около талията, с каквито преди години Галена не можеше да се похвали.

„Вижте ги, бе! Криско до нея изглежда като някакво гладно детенце. Тая ако го хване и ще го скърши за нула време. Явно Галин я глези и добре си я угоява през месеците на застой заради пандемията“, коментират потребители в мрежата. Иначе две мнения няма – клипът на мазния турбо кючек обещава да се превърне в поредния хит сред чалгарите.