Галена: Секс трябва да се прави всеки ден!

„Секс трябва да се прави всеки ден! Нека най-накрая някой да го каже, спрете да бъдете толкова срамежливи. И други хубави неща трябва да се правят всеки ден“, заяви Галена по време на закачлив разговор със студенти в Благоевград, като кадри от комуникацията в местно нощно заведение се появиха в социалните мрежи.

И вероятно затова е една от любимките на феновете си. Фолк певицата си признава още, че щом види телефон да я снима, започва да говори глупости или да се чекне в различни стойки, за да стане най-яката снимка. Изпълнителката от Смядово детайлно обяснява на феновете си как да я снимат, за да не се ядоса. „Първо, искам снимките да ми ги правите отдалеч, за да ми се виждат обувките. Второ, трябва да ме снимате от високо, за да изглеждам слаба. Който се справи, го вземам вкъщи при мен“, заяви къде сериозно, къде на шега чалга дивата.

За разлика от колежките си Галена не стои статична на сцената, а се раздава на максимум. Певицата непрекъснато се шегува с хората, което предразполага за щуро парти. Като запазена марка на Галена ѝ остава хобито да пее зад бара, пише „България Днес“. На едно от участията си преди време тя влезе в роля и смени барманките, наливайки питиета на вперилите погледи в нея студенти. „Аз съм си човек от народа. Мога да си пия с всеки!“, споделяла изпълнителката след няколко питиета, като традиционно обръща шотове по време на работа.

Previous post Златка Димитрова проговори за новия си мъж
Next post Българка се гушка с Гришо на екзотичния остров Некер