Галин за смъртта на Денис Теофиков: Не вярвам, че той го е направил сам

На 24 октомври се навършва една година от смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. По този повод и колегата му Галин влезе в размишлявания около нелепата случка в края на 2021-а.

„Не вярвам, че той го е направил сам. Денис беше много щур, не го свърташе на едно място. Никога не сядаше нормално, все нещо се качваше на стола…“, описва колегата си Галин, цитиран от hotnews.bg.

Според Галин отношенията между изпълнител и продуцент понякога са обтегнати.

„Със сигурност съм взискателен, но не съм строг спрямо моите изпълнители“, казва продуцентът, но отбелязва, че си има стандарти и правила в бизнеса, които не трябва да се нарушават.

С приближаването на годишнината от смъртта на талантливия Денис Теофиков се заговори и за концерт в негова памет. Попитана по темата поп фолк певицата Кали, която е много близка със семейството на покойния певец споделя, че не знае за такава проява, но отбелязва, че темата все още е твърде чувствителна за близките му.

„Денис за мен е живот. Той винаги ще остане жив и не само в моето сърце. За жалост, до широката публика успя да достигне малка част от неговия талант“, казва изпълнителката на „4-4-2“.

 

Previous post Хвани си кака… „Ергенът“ замина с майката на известна бг звезда
Next post Тита проговори за раздялата с Недко