Галя на Азис втрещи с вида си

Моделът Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, втрещи социалните мрежи с драстичната си промяна. Скорошни снимки от фитнес залата, в която явно тя е повече от редовна, показват покъртителна метаморфоза.

Красавицата, която наскоро си направи профил в Instagram, теши тежка любовна раздяла и набляга сериозно на спорта, а както добре се вижда – физиката ѝ вече има почти мъжки вид. „Претърпяла е пълна промяна във външността“, коментират феновете ѝ.

Близки до блондинката издават, че съвсем наскоро Галя е приключила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, решила да започне сериозни тренировки в залата, но така се улисала, че започнала да тренира силово всеки ден. И резултатите са налице, пише в. „Телеграф“.

„Тялото ѝ вече прилича на мъжко“, дивят се последователите ѝ под снимките. „Вижте ѝ ръцете“, „Няма и спомен от визията на топмодел“, гласят още реакциите.

Факт е, че преди време Галя беше сравнявана с модела Виктория Силвстед. Към днешна дата обаче, тази визия очевидно е изцяло забравена от блондинката, а на нейно място са мускулите и плочките по корема.

Previous post Ето на кого е дала девствеността си Елвира от „Ергенът“
Next post Мария Цънцарова е най-мразената от колегите си водеща в bTV