Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев са разделени

Журналистът на bTV Петър Бакърджиев и „Мис България 2004“ Гергана Гунчева, която е водеща на спортната емисия новини по конкурентната Нова телевизия, вече не делят един покрив, научи ексклузивно „Галерия“ от близки до двойката.

Разривът в семейните отношения дошъл още преди година, но и двамата пазят раздялата си в дълбока тайна, за да не наранят синовете си – осемгодишния Самуил и Максим – на четири.

Според запознати със семейните дела Гергана била инициатор на уж временната им раздяла, а Петър тежко приел новината. Тя обаче преценила, че иска повече свободно време не само за синовете си, а и за себе си. Напоследък красавицата качва само свои снимки от пътувания или в нюзрума на Hoвa телевизия с колегите си, а на някои позира и със синовете си.

Последните ѝ общи фотоси с Петър са от март 2020 година и са от тяхна семейна почивка в луксозен спа хотел. Оттогава нито тя, нито той са пускали снимки от своите ваканции или от семейни празненства, както правеха преди това. Техен общ кадър липсва дори от първия учебен ден на големия им син Самуил.