Гергана от „Ергенът“ без секс от 6 месеца

Гергана Стаменова може и да е голяма красавица, но понякога и тези жени остават на сухо. Е, поне така твърди тя в кратко интервю пред Ивка Бейбе, което се появи в TikTok.

Огнената брюнетка сподели, че е на сухо от 6 месеца. „Не съм много по секса напоследък. От шест месеца не съм правила секс“, каза с широка усмивка Гери. Това обаче означава само едно нещо, а именно – Гери няма да спечели битката за Виктор Стоянов. Отношенията между двамата не са били никога доста близки, макар че изкусителката се опита да влезе доста ударно в личното пространство на ергена.

Сексът за Гери с Виктор може да си остане мираж, но в нета се твърди, че и други момичета от „Ергенът“ може да останат на сухо. Победителка ще има, а нейното име вече е почти известно. Става въпрос за Виктория Капитонова, която в момента е определяна за манипулаторка №1.

Рускинята наскоро обаче каза в Instagram, че Виктор не е неин тип мъж, отбелязва vbox7. Тя обичала по-светли мъже, а Виктор бил и доста суетен. Възможно е да казва това, за да заблуди всички ни, но скоро ще научим истината.

Previous post Горд дядо! Данчо Караджов сменя памперси
Next post Майката на Виктор издаде най-големите му тайни