Гергана Стоянова трогна до сълзи феновете си с тази изповед

Последователите си в социалните мрежи трогна до сълзи Гергана Стоянова, която в момента играе в десети сезон на хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“. Екранната д-р Поли Грънчарова сподели какво всъщност се крие зад епизодите, които проследяваме от сериала заради пандемията от COVID-19.

Актрисата бе болезнено откровена с феновете си, а реакцията е провокирана не само от това, което става по време на снимачния процес, но и най-вече за онова, в което се е превърнала реалността на всички ни в момента.

„За щастие, моите грижи не са като техните. В Св. Анастасия има достатъчно легла. И достатъчно лекари. Можем да приемем всеки. Е, няма да ви излекуваме. Най-много чай да ви направим. Но в моменти като тези, всеки път си мисля как моята умора от снимки няма нищо общо с тяхното изтощение. Аз ще се прибера и ще се наспя. Те… ще го направят (да се надяваме) през март.

От 12 часа снимки, 6 сме с маски. Сменяме ги, разбира се. И не. Не си мисля, колко ми е зле, защото знам, че правя минималното, за да предпазя колегите си. Тези, които са зад кадър, стоят с маските цял ден! 12 часа! Защото държим един на друг. И на работата си. Благодаря ви, колеги!, заявява тя