Гери Дончева отново на малкия екран

ТВ водещата ще помага на зрителите в България и в чужбина да намерят най-прекия път към собственото си здраве и красота – отвън и отвътре.

Предаването „По стъпките на красотата с Гери Дончева“ реализира новите си епизоди под ръководството на водещата, а темите и гостите ще разкриват актуални лайфстайл проблеми, както и съвременни решения за тяхното преодоляване.

Гери ще срещне зрителите с популярни лица от света на модата, киното, изкуството и разбира се здравеопазването. Богатата палитра от теми включва епизоди, посветени на нестандартната красота, татуировките, екзотичните дестинации, пластичните операции и още куп любопитни лайфстайл въпроси.

ТВ водещата от три години работи като PR мениджър на болницата за рехабилитация „Сердика“, а към екипа на WnessTV се е присъединила след лична покана от ръководството на медията в лицето на г-н Иван Тодоров.

„За мен е огромно удоволствие и привилегия да имаме Гери Дончева като водеща. С привличането ѝ искаме придадем още по-бляскъв отенък на предаването и да заложим на повече съдържание за мода, стил и красота“, коментира той.

WnessTV е интернационална телевизия със съдържание, харесващо се на интелигентна аудитория, активни хора с висше образование, с доходи над средните и интереси към самоусъвършенстване и добро здраве. Официалната премиера на новата водеща и предаването ѝ беше на 2 април в 10:30 часа, пише Галерия.

Previous post Бащата на Денис Теофиков: Върнах се към живота
Next post Виктория от „Ергенът“ проговори за корекциите си