Гери Дончева се похвали с безпроблемно раждане

Новината, че Гери Дончева вече е майка на момиченце, предизвика бурни страсти и реакции в социалните мрежи, където въпреки активността си, тя успя да опази в тайна щастливото събитие, пише Шоу Блиц.

И макар за повечето майки раждането да е прекрасно и живото променящо събитие, което обаче неминуемо носи своята болка и нужда от дълго възстановяване в някои случай, тя признава, че се намира в топ форма.

„Родих естествено и мина перфектно, нямам нито един шев, никакви поражения по тялото ми благодарение на лекарите от „Света София“, споделя Гери Дончева пред „Галерия“.

Както вече стана ясно, малката ѝ дъщеря проплакала две седмици по-рано от очаквания термин на 3 август, но въпреки това е в отлично здраве и с манекенски размери. А за момента Гери няма да разчита на адаптирани млека, защото е взела решение да кърми рожбата си.

Според Дончева бебето прилича на татко си – изпълнителният директор на болница „Сердика“ Емил Янков, с когото са заедно от три години. Двамата сключиха брак наскоро, но успяха да опазят в тайна щастието си. Известно е, че Янков има две деца от предишна връзка, с които Гери е в отлични отношения и сега те се радват на сестричката си