Гери Малкоданска сияе! Вижте чисто новия й луксозен автомобил

Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска се похвали с нов розов автомобил. Тя обиколи софийските улици с луксозно кабрио в любимия на всички дами розов цвят.

Самата Гери бе пременена в розов тоалет. Твърде вероятно е да си е направила подарък за Гергьовден, след като покрай рождения ден на половинката й Алекс Ковачев през последните години тя забравя за имения си ден, разказват близки до двойката.

Датата 6 май е специална за семейството на Малкоданска и всички се събират да празнуват. Не само имения ден на Гери, а също така и рождения ден на нейната половинка – интериорният дизайнер Алекс Ковачев.

Младото семейство за пореден път допусна камерите на Нова телевизия в дома си, за да разкажат повече за традициите, които спазват на този ден. За първи път Алекс се нагърбил със задачата сам да приготви агнешкото за трапезата, което се оказва негов специалитет.

„Преди години на имения си ден съм се чувствала много празнично, но през последните 5-6 години рожденият ден на Алекс взе превес. И аз сякаш забравям, че също имам празник на тази дата“, призна през смях Гери.

„Да празнуваш на Гергьовден е супер специално. Няма да не си благодарен, когато празнуваш имен ден на национален празник. Моето име е типично българско, харесвам си го и съм благодарна на родителите ми, че са го избрали. Знам, че е имало дискусия и са обсъждани още имена като Галя и Грета, но са избрали накрая Гергана. Кръстена съм на баба ми по майчина линия, която се казва Гена.“, разкри неподозирани неща от личния си живот най-слънчевото момиче от родния ефир

Previous post Геро се учи от Стунджи на барабаните в група „Жигули“
Next post Наталия Кобилкина: Идеалната любовница харесва тялото си