Гери-Никол гола и провокативна на рождения си ден

Според традиция, датираща от незапомнени времена, веднъж годишно, и по-точно навръх рождения си ден, човек има правото да се обърне към съдбата, искайки от нея едно нещо, под формата на желание, което си намисля, миг преди да духне запалените свещички на тортата пред себе си, чийто брой съответства на годините, които навършва. Счита се, че за да сбъднат звездите копнежа му в рамките на предстоящите дванайсет месеца, съставящи новата глава в житейската му история, то той трябва да отправи молбата си към тях наум, така че никой друг да не е в състояние да я чуе, нарушавайки съкровената интимност между него и ориста.

С течение на времето обаче много хора все по-често умишлено пренебрегват тази част от обичая, изричайки смело на глас онова, което искат, едва ли не като предизвикателство към небесата, останали глухи за бляновете им в миналото, пише life.dir.bg.

Точно както стори Гери-Никол, която съвсем наскоро посрещна личния си празник, споделяйки със своите над половин милион последователи в Инстаграм за какво мечтае през него. С помощта на провокацията, превърнала се в нейна вярна спътница, безспорно улеснила в началото изграждането на соловата ѝ кариера като певица, започнала след като слезе от сцената на „X Factor“, варненката за сетен път прикова вниманието на потребителите в социалната мрежа, където в навечерието на своята двайсет и четвърта годишнина публикува два дръзки свои кадъра. На тях тя позира без дрехи, разкривайки голата плът на тялото си, като все пак е решила да спази известно благоприличие, прикривайки с една ръка бюста си.

„Пожелавам си най-вече свят без война, свят в който да живеем свободни и щастливи“, пише тя към снимките, показващи я с каска на глава, от чието послание, изписано в предната ѝ част, става ясно мнението ѝ за нестихващия сблъсък между Русия и Украйна.

И макар преди почти седмица изпълнителката на „Ела и си вземи“ да бе на почивка на прекрасния Миконос, откъдето публикува няколко кратки видеа, на които се забавлява с широка усмивка на лице в компанията на мускулест мъж с татуировки, за когото неотдавна намекна, че е настоящият ѝ партньор, специалния си ден Гери-Никол предпочете да отпразнува не с него, а с няколко от най-близките си приятели край морския бряг в Созопол.

Това стана ясно от редица изображения и клипове, които качи в платформата за комуникация като 24-часови истории. На тях се вижда, че през деня групата се припича под слънчевите лъчи на борда на луксозна яхта, събирайки тен, а вечер се весели, вдигайки наздравици и танцувайки в местните нощни заведения, които певицата посещава облечена в оскъдно облекло, разкриващо пищните ѝ извивки. За рождения ѝ ден те сами са приготвили паеля с морски дарове, както и импровизиран десерт с пресни плодове.

Преди ден обаче светлооката певица показа, че торта все пак е имало, даже три, макар и само за да си направи фотосесия с тях, с която да отбележи настъпването на новата година в живота си. На снимките тя опитва сладките изкушения, гледайки съблазнително към фотографския обектив, прелъстявайки както него, така и зрителите.

Previous post Рапърът 100 кила ще става баща?
Next post Есил Дюран сигнализира за сериозен проблем на Черноморието