Гери-Никол изкара книжка след 5 години и подкара джип

Яката дупара Гери-Никол се похвали с чисто нов джип БМВ за 100 бона с всички екстри. Певицата специално тунингова возилото с бял кожен салон и парктроник, за да може лесно блондинката да паркира джипа с над 200 коня.

Разбира се, возилото е автоматик за по-голям комфорт на младата изпълнителка. Нещо повече – Гери вече сама шофира скъпарското возило, след като най-накрая е взела книжка.

Това се случва само преди няколко месеца. Въпреки че отдавна е пълнолетна и има няколко коли, Гери няма свидетелство за управление на автомобил. Тя го изкарва чак сега, когато светът е блокиран заради COVID-19.

Преди да вземе книжка, колите и са шофирани от бившите й гаджета. След като има книжка, Гери бръмчи из страната и почти не слиза от новия си автомобил. Тя не може да се нарадва и на колатa, и на книжката си, пише „България Днес“.

Гери започва курсовете през далечната вече 2016 година. Но все не й остава време да залегне над листовките. В дните на изолация и без участия всяка вечер Яката дупара се сдобива с документа, позволяващ й да шофира.

Гери е запалена по скъпите коли. Освен да са лъскави, тя държи и да са големи. През лятото получи подарък от родителите си – чисто ново „Бентли“, чиято цена е близо четвърт милион. Още преди да навърши пълнолетие, тя имаше „Порше Кайен“, на което се учи да шофира. „Като цяло искам да карам джипове. Това е важно за мен. Не знам защо се спирам точно големи коли“, разкрива преди време Яката дупара.