Гери-Никол отново прекали с фотошопа

Фотошопът е мощно средство за промяна на изображения и много известни личности го използват, за да се представят в най-добрата светлина. Но, за съжаление, това често води до грешки и нелепи ситуации, както се случи и с Гери-Никол.

Въпреки че на снимките изглежда перфектна, се улавят детайли, които говорят за работата на фотошопа, пише „Блиц“. Вратата, която изглежда крива, е явен знак за обработка на изображението. Това предизвиква насмешки от страна на потребителите в мрежата.

Гери-Никол обаче не е единствената известна личност, която ползва услугите на фотошоп. Андреа и Тита са царици на фотошопа и са използвали тази програма многократно за обработка на свои снимки. Въпреки опитите им да скрият несъвършенствата си, те също са били разобличени по отношение на грешките, които са допуснали в обработката на своите снимки.

След този инцидент става ясно, че дори и известните личности не са безгрешни, когато става въпрос за използването на фотошоп. Но истината рано или късно излиза наяве, а в мрежата техните фенове ги съветват да не прекаляват и да се показват истински, за да няма разочарование, когато видят любимците си на живо и те нямат нищо общо с визията си от социалните мрежи.

Previous post „Мис България“ предлага услуги като компаньонка в чуждестранен сайт
Next post Певица твърди, че Джино Бианкалана обиждал и я заплашвал с побой