Глория готви великденски концерт

Поп фолк идолът Глория ще зарадва феновете си със специален онлайн концерт по случай Възкресение Христово. Началото му ще е точно минута след полунощ на Великден, а мястото ще е YouTube канала на певицата.

Към нея ще се присъединят дъщеря й Симона Загорова, а също и Дани Милев и Иво Дуков. Това обяви самата тя с публикация в социалните мрежи, където качи снимка в компанията на щерката си и пожела весели празници на всички свои фенове и приятели.

„В навечерието на един от най-големите християнски празници – Великден, след полунощ в 00:01 ч, ще ви представим моя мини акустичен концерт с виртуозния Дани Милев, Иво Дуков и Симона Загорова! Приятно гледане и Светли Великденски празници! Обичаме ви!“, написа тя в Инстаграм.

Припомняме, че наскоро примата на фолка стана баба, след като Симона я дари с внучка, която кръстиха на певицата – Галина, както е и истинското име на Глория. Малко след това пък Симона изненада своите почитатели с кавър на емблематичната за жанра песен „Ледена кралица“, която преди години майка й също изпя. Парчето беше първото от новата музикална поредица на младата певица в YouTube канала й, където тя ще качва кавър изпълнения на известни песни всеки понеделник.

Previous post Златка Райкова се забърка в екшън
Next post Поп фолкът се отприщи! Вакханалия по клубовете без маски и задръжки