Глория и Андреа се хванаха за косите, ето причината

Фолкпевицата Андреа разпали нов светски скандал. Този път под прицел взе моделката Глория Петкова, която през уикенда не се изказа особено ласкаво за чалгарката и намекна за неин спонсор.

Устатата моделка Глория Петкова, която нашумя покрай участието си във „ВИП Брадър“, си позволи да коментира творчеството на Андреа като подчерта, че успехите й се дължат на нейния спонсор. Това определено вбеси блондинката, която не остана длъжна на моделката и с думи успя да я срине със земята.

Дуетите на Андреа с Шаги попаднаха в класация за проекти с чужди звезди в предаването „Мармалад“, където Глория бе поканена като коментатор на „Топ 10“. Там тя показа, че песните на Андреа не са й по вкуса и заговори за спонсора, който е се е изръсил за парчето. Глория искаше да подчертае, че певицата е платила на световната звезда, за да пее с нея.

„Благодаря на Мармалад, че съм включена в тази класация! Само един съвет, когато си в подобна класация, според мен е редно да се има предвид не кой е платил дуета с международната звезда и коя точно е тя. А това колко голям успех и до колко територии в световен мащаб е достигнала. В този случай смятам, че парчето ни „I wanna“ с Shaggy и Bob Sinclar, което покори над 30 държави и попадна в редица световни чартове, като не говорим само за Балканите. Това е именно целта на една такава песен, била тя в дует или не! Дано за в бъдеще, когато правите „класации“, да имате малко по-компетентно мнение за такива проекти и целта, която имат и какъв точно е успехът свързан с тях“, отвърна на удара Андреа.

Разбира се, последва ответна реакция от страна на Глория, която се оплака, че феновете на певицата я засипват с обиди. ‘Някакви хора и групи ми обясняват колко съм зле и как може да говоря така за милата Андреа (чалга певицата)., че имала спонсор. А то се оказва, че въпросната е пуснала някакъв коментар във фейсбука си“, ожали се Петкова