Глория прогони зет си, искал пари от бременната Симона

Краткото търпение на фолк примата Глория към новия член на семейството й се изчерпа. Дори любовта към дъщеря й не можа да спаси обречената връзка на Симона Загорова с Даниел Милушев. Въпреки че Симона ще роди съвсем скоро, бащата на бебето вече не е при нея, а се е прибрал в родния Доспат.

Дани не е присъствал на празничната трапеза в дома на Глория в столичния квартал „Павлово“, което е ясен знак, че нещата при младата двойка не вървят добре, пише LifeOnline.bg.

Бъдещата майка избра именно светлите празници за да обяви официално новината за бременността си. Точно на Бъдни вечер Симона написа:

„В навечерието на Рождество Христово искам да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия дар. Благословени сме да очакваме най-святото – нашата първа рожба!“, споделя Симона към няколко снимки, на които е в напреднала бременност.

„Най-хубавото, което се случи тази година ! Бъди благословена, мила моя Мони! Обичаме те!“, добави бъдещата баба Глория към кадрите с бременната си дъщеря, но нищо не се споменава за таткото.

Симона и Дани се запознават в началото на годината, а по време на пандемията се сближават, а любовта им дава плод, който певицата носи вече почти 9 месеца. Че Глория не одобрява избраника на дъщеря си стана кристално ясно още в началото на лятото, тогава двамата млади бяха на Слънчев бряг, където се опитваха да се издържат самостоятелно.

По някое време те се прибраха в София и заживяха в къщата на известната майка. Глория дори се запознала с родителите на потенциалния зет, бъдещите сватове на примата били свестни и порядъчни хора. Таткото на Даниел е полицай, именно по неговия път се опитал да тръгне младият левент, но така и не успял да изкласи в полицейското училище в Симеоново.

Липсата на работа и пари утежнявала ситуацията между двамата и Дани трябвало да разчита приятелката му да го издържа, нещо, което майката Глория не смятала да толерира.

Така се стигнало до решението Даниел да се прибере в родния Доспат, а Симона да остане и да роди в София. Едно е сигурно, вратата на музикалния дом е вече окончателно затворена за нереализиралото се ченге, и ако Симона все пак реши да живее с Даниел, ще трябва да се изнесе на квартира, която да плаща сама или да се пресели с бебето в Доспат и да разчита на помощта на свекърва си.

 

Previous post Попфолк дуел: Преслава пее от хола, Галена отвърна на удара
Next post Внук на фолклорна легенда пише музика за „Star Wars“